ALUPLAST SISTEMI

IDEAL 8000

IDEAL 8000® jeste profilni sistem sa dubinom ugradnje od 85 mm. Kroz suigru velike dubine ugradnje sa filigranim dizajnom nastao je prozor koji je kako po pitanju energetske efikasnosti tako i optički na najvišem nivou. Velika dubina ugradnje kao i tehnika 6 komora nude optimalnu termoizolaciju kao i ugodan mir unutar Vaša 4 zida.

Pročitaj više...

Ulazna vrata 85mm

Sa novim aluplast sistemom za ulazna vrata ste na sigurnoj strani i tako kombinujete estetiku sa zaštitom od buke, vremenskih okolnosti i provalnika..

Pročitaj više...

IDEAL 4000

Dokazano u milionima komada ovaj sistem odlikuje vrlo dobra stabilnost i velike mogućnosti izbora dizajna.

Pročitaj više...

AluSkin

aluplast se oslanja na inteligntan miks materijala od plastike i aluminijuma. Kombinacija PVC prozora sa aluminijskom oblogom kao vanjskom klipsom ujedinjuje niz prednosti koji čisti aluminijski prozor ne nudi. Iz ove usklađenosti nastao je proizvod na najvišem nivou, koji u sebi ujedinjuje lijepo oblikovan dizajn, individualsnost kao i visoku sigurnost.

Pročitaj više...

IDEAL 5000

Izvanredne izolacijske karakteristike serije IDEAL 5000® brinu se za prvoklasan stambeni komfor. Visokovrijedni aluplast profilni sistemi nude odličnu protuprovalnu zaštitu i time blagotvornu sigurnost.

Pročitaj više...

Podizno-klizna vrata 85mm

Modularni sistem predstavlja novost u ovom segmentu. Iz jednog sistema mogu biti proizvedena tri različita proizvoda u pogledu termoizolacijskih karakteristika. Od minimalnih zahtjeva termoizolacije sve do rješenja pasivnih kuća. Neovisno o tome za koji proizvod se odlučite, on vizualno uvijek savršeno odgovara drugim aluplast sistemima što stvara predivnu i jedinstvenu sliku u stambenim prostorima.

Pročitaj više...